4. kolo Podlipanské ligy - Dobré Pole

09.06.2014 12:34

V pravém sloupečku s novinkami toho poslední dobou moc nepřibylo. Vím o tom, a pokud jsem někoho zklamal (trenére?), tak se mu omlouvám, ale poslední dobou mi na psaní čehokoli nezbýval žádný čas.

    Pokusím se to dnes trošku napravit, ikdyž vím, že obsahově bude tento příspěvek patřit mezi ty slabší. Třetí kolo PL jsme byli nuceni vynechat kvůli nedostatku rukou a nohou, což mě osobně docela mrzí, protože na Rostoklatský rozstřel jsem se celkem těšil. Takže gratulujeme Měcholupům k vítězství v rozstřelu a Bulánce, Zásmukům a Jindicím k bedně.

    Do Dobrého Pole jsme naopak přivezli všechny ruce a nohy, které máme v současnosti k dispozici, a bylo to třeba. Řepan v pátek tak mocně trénoval roztahování béček, až si nějakým nepřirozeným pohybem způsobil bolístku v noze, takže ho musel ze svého obvyklého sání zastoupit Šimon. Nebyl by v tom až takový problém, ovšem stavění béček na plato není naší oblíbenou disciplínou a zvláště před druhým pokusem jsme se u toho ve třech lidech docela zapotili.

    Ve čtvrtém kole byla kategorie mužů rozplánována až na konec programu, což jsme celkem uvítali, jelikož bylo třeba zúčastnit se svatebního obřadu a ze člena a členky širšího FunClubu udělat rodinu. Užší FunClub se samozřejmě účastnil jak obřadu, tak následné hostiny a odpolední zábavy, proto si z Dobrého Pole nevezeme žádný obrazový ani zvukový materiál. A protože jsme se i my chtěli připojit ke svatebním oslavám, tak jsme se povětšinou po odběhnutí druhého pokusu sbalili a mazali, takže jsem ještě ani neviděl pohár. Jinak Stando a Símo, gratulujeme a hodně štěstí ;-)!

    Takže závody ... Bulánka, Jindice, Zásmuky a možná i někdo další, museli rychle zmizet, aby stihli výkopy svých mistrovských fotbalových zápasů všude možně po okrese, proto se v sobotu na vylosované pořadí moc nehrálo, ale všechno to nějak vyšlo. Bulánka svým prvním pokusem poslala 19tku, teprve druhou v PL v této sezoně a hodila ostatním slušnou rukavici. Nám se zatím ani na treninku nedaří dvacítku pokořit a tak nás bulánečtí moc nepotěšili. A začalo stíhání ...

    Horním Měcholupům se stíhání moc nevedlo, první pokus se jim někde zapomněla voda, ve druhém se také nezadařilo a čas 22,38s - šesté místo si jistě na konci sezony do celkové tabulky připsat nenechají. Zásmuky se sice dostaly pod 21, ale 20,75 stačilo jen na bramborovou medaili. Jindice rozbíhají své útoky standardně hodně rychle, v sobotu se také nenechaly zahanbit a časem 20,16 se Bulánce přiblížily na dohled. Ještě blíže (ale opravdu jen se štěstím a odřenýma ušima) jsme se přiblížili my s časem 20,12. Čas je to pěkný, rychlejší jsme ještě nikdy nezaběhli, ale 2 desetiny na první místo je pořád moře času ... Ve druhém pokusu se nám nesynchronizoval košař s nabíračem a dokonce prý došlo i k nějaké výměně názorů :D Hoši, hoši. No alespoň jsme si mohli vepředu lehce vyklusat.

    V Dobrém Poli se neběhalo na žádném poli, nýbrž na fotbalovém hřišti, které je sice umístěno na mírném kopečku, ale naštěstí se zde žádná větrná loterie, jako tomu bylo na KHL v Krchlebech, nekonala.

    Příští týden se scházíme již od rána na Bulánce a my slibujeme (trenére), že zkusíme zrychlit.

rosi

Odkazy

  1. Výsledky

 

Sestava SDH Radovesnice I

koš: Marek Jandák, sání: Ondřej Zeman, mašina: Honza Nemčok, béčka: Šimon Zeman,

rozdělovač: Pavel Říha, proudy Honza Balon a Michal Rosůlek

 

Archivní "materiál" z tréninků