O pohár starostky (tentokrát přítomné) Radovesnice I

24.08.2015 20:51

V sobotu 22.8.2015 jsme po roce uspořádali taky jedny závody u nás doma v dolíčku.

 

    Bojovalo se o pohár naší podporovatelky, starostky obce Radovesnice. Po minulém ročníku, který byl pracovně nazván "Pohár starostky na dovolené", nás v tom letos nenechala a se vší vervou se starala o náš pitný režim. Naše závody měly sloužit zejména jako ostrý trénink před ligovými soutěžemi. KHL měla týž den noční kolo a Podlipanská liga měla následující den Rostoklatský rozstřel. Přestože toho většina týmů přes prázdniny moc nenatrénovala, na výsledných časech to nebylo vůbec znát. Sami jsme se divili, jak vysokou (sportovní) úroveň závody měly. A nemluvím jen o mužské kategorii, zahanbit se nenechala ani děvčata, kde souboj o první místo rozhodovalo 6 setin sekundy.

  

Pro všechny zúčastněné i ostatní zvědavce dávám odkaz na pdfko s výsledkama.

 

Pro zájemce disponující účtem od Googlu (gmail, G+, youtube ...) nabízím přístup ke stažení nezpracovaných a nepřebraných fotek a videí z nášeho Drive. Pošlete mi email na sdhradovesnicei@gmail.com (klidně prázdný) z Vašeho gmail účtu a já Vám obratem pošlu pozvánku.

 

Děkujeme všem zúčastněným týmům, doufáme že se Vám u nás dobře (a rychle) běhalo a že k nám zavítáte i napřesrok.

 

A jak jsem předesílal, vše podstatné, co se v sobotu v Radovesnicích událo shrnuje Aznohovo video. Musím říct, že tentokrát se mu opravdu povedlo.

rosi